info@fysiobladel.nl

+31 (0) 497 38 56 51

Behandelingen

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut draagt zorg voor preventie, advisering en behandeling van patiënten van alle leeftijden met sportgerelateerde aandoeningen

Hersteltrajecten

Een operatie heeft vaak een grote impact op de mogelijkheid tot bewegen. Het opnieuw in beweging komen kan eveneens veel moeite kosten. Revalideren na een operatie? Bewegen is de sleutel.

Kinderfysiotherapie

Ook kinderen hebben soms moeite met bewegingsactiviteiten. Ondervindt een kind problemen met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener.

Manuele therapie


Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van musculoskeletale aandoeningen, met de nadruk op gewrichten en hun functies.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut draagt zorg voor preventie, advisering en behandeling van patiënten van alle leeftijden met sportgerelateerde aandoeningen. De sportfysiotherapeut onderscheidt zich vooral door specifieke kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor de sportrevalidatie. Daarbij zijn behandelingen en advies gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, praktijkkennis en in de (sport)fysiotherapie ontwikkelde richtlijnen.

Hersteltrajecten

Een operatie heeft vaak een grote impact op de mogelijkheid tot bewegen. Het opnieuw in beweging komen kan eveneens veel moeite kosten. Revalideren na een operatie? Bewegen is de sleutel. Onder begeleiding van onze fysio’s revalideert u snel én verantwoord met een individueel uitgestippeld revalidatieplan.

Best Medical & Healthcare

Kinderfysiotherapie

Ook kinderen hebben soms moeite met bewegingsactiviteiten. Ondervindt een kind problemen met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener. Soms hebben kinderen moeite om mee te komen op fysiek vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak: als kinderen lichamelijk onhandig zijn, worden ze bij sport en spel vaak buitengesloten.
De kinderfysiotherapeut helpt bij de motorische ontwikkeling en het motorisch leren van een kind (0-18 jaar), alsook bij specifieke bewegings- en houdingsaandoeningen.

Bij 0-2 jarigen mogelijkheid tot thuisbegeleiding

Ruime ervaring in het werken met kinderen

Fysiotherapie op maat

Genezen door te bewegen

Help & FAQ

Manuele therapie

Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van musculoskeletale aandoeningen, met de nadruk op gewrichten en hun functies. Gekwalificeerde manueel therapeuten gebruiken handmatige technieken, zoals mobilisaties en manipulaties, om de bewegingsbeperkingen in gewrichten te verminderen en de algehele mobiliteit te verbeteren.

Deze vorm van therapie is gebaseerd op een grondige kennis van de anatomie, biomechanica en neurofysiologie. Manueel therapeuten streven ernaar om de oorzaak van de klachten te identificeren en behandelen, in plaats van alleen de symptomen te verlichten. Door middel van specifieke technieken kunnen ze de gewrichten soepeler laten bewegen, spierspanning verminderen en de stabiliteit verbeteren.